Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της εκάστοτε παραγγελίας πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια με την κατάθεση μετρητών και/ή μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής (e-banking) στους αναγραφόμενους τραπεζικούς λογαριασμούς της επιχείρησης και/ή με χρήση χρεωστικής-πιστωτικής κάρτας VISA και MASTERCARD οποιασδήποτε τράπεζας.
Επίσης, δίνεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω ασφαλούς συναλλαγής PayPal.

Και μέσο της πλατφόρμας Viva Wallet. 

Η καταχώρηση των στοιχείων της χρεωστικής /πιστωτικής κάρτας καθώς και η χρέωσή της γίνεται απευθείας από τον Server των αντίστοιχων συνεργαζόμενων τραπεζικών χρηματοπιστωτικών οργανισμών και PayPal. Η επιχείρηση μας δεν ευθύνεται για τους όρους χρήσης προσωπικών δεδομένων που υιοθετούν οι παραπάνω τραπεζικοί χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί Viva Wallet και PayPal για την ολοκλήρωση των εμπορικών συναλλαγών.

Το Κατάστημα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών με χρήση της πιστωτικής σας κάρτας. Ωστόσο, σε περίπτωση που αποδεδειγμένα έχει γίνει δόλια χρήση της πιστωτικής σας κάρτας, η χρέωσή σας δύναται να ακυρωθεί κατόπιν αιτήματος σας στην Τράπεζα που έχει  εκδώσει την πιστωτική σας κάρτα, η οποία οφείλει να διερευνήσει το παράπονο ή την καταγγελία σας. Για το λόγο αυτό έχετε υποχρέωση αμέσως μόλις αντιληφθείτε ότι συνέβη το γεγονός αυτό να προβείτε σε ενημέρωση της εκδούσας Τράπεζας, ώστε να ακυρωθεί αυτή και να αποκλεισθεί η χρήση της από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Οι λογαριασμοί των τραπεζών είναι:
EUROBANK-TT – ΙΒΑΝ: GR 0026 0624 12 0200462930
ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΙΒΑΝ: GR64 0171 6320 0066 3213 9491 821